FAQ & Praktisch CR22

Info

Clamotte Rock is ontstaan uit het vroegere Hooifeesten Festival en gaat dit jaar voor de 25e keer door. Een uitgebreide verjaardagseditie dus! Het festival streeft naar variatie, betaalbaarheid, toegankelijkheid en bovenal gezelligheid. De affiche is niet in één vakje te stoppen. Rock, pop, hip hop, garage, techno, drum’n’bass, house, electro… Bands en dj’s mixen we naadloos in elkaar. Laat onze variatie u verrassen!

 

Wanneer?

Op donderdag 26 mei bent u welkom tussen 18u00 en 01u00.
Op vrijdag 27 mei bent u welkom tussen 18u00 en 01u00.
Op zaterdag 28 mei al welkom vanaf 12u00 tot 02u30

 

Waar?

Gps-adres: Oosterhoven, 2270 Herenthout

Festivalterrein Trees Clamotte

 

Parking?

Ja! Groot, gratis en grasgroen! Dit jaar met weer wat meer plaats voor de fiets.
Parking is vlak naast de festivalweide gelegen. We roepen iedereen op om zo veel mogelijk met de fiets te komen. Denk aan jouw en onze carbon footprint!

FAQ

1. Tickets

Die is al even bezig, dus haast je! Ticketshop

  • Hier op de website via Tickets
  • Bij de lokale voorverkooppunten: Dagbladhandels Papyrus in Nijlen, ’t Krantje & Aktueel in Herenthout.

Neen, er is geen camping bij het festival.

Je moet niet alles geloven wat ze zeggen. Kijk even in de Ticketshop. Daar staat per ticket de status. Als je nog een ticket kan bestellen, wacht dan niet te lang, want in 2018 en 2019 waren telkens de zaterdag tickets sold out.

Koop enkel je tickets via onze website. Als ze toch uitverkocht zijn, is de enige veilige weg om tickets over te kopen via Ticketswap. De laatste jaren zijn er geregeld gevallen van fraude vastgesteld, waardoor de kans bestaat dat je jouw geld kwijt bent en daarbovenop zelfs niet binnen mag op het festival.

Clamotte Rock betaalt in geen geval aangekochte tickets terug. Ook niet bij programmawijzigingen of als je ‘geen goei keel hebt’, ‘geen dansbenen hebt’ of omdat ‘Niels de Stadtsbader dan toch niet komt, ondanks de vele geruchten die je hoorde’.

€ 20 voor donderdag of vrijdag, €30 voor zaterdag en €60 voor 25 years-combi tickets. Online betaal je hierop nog een servicekost van €0.8 per ticket en 2.5% + btw over je hele order. Deze service fee gaat integraal naar See Tickets (Paylogic), het bedrijf dat de online ticketverkoop regelt.
In de Dagbladhandels Papyrus, ’t Krantje en Aktueel betaal je geen servicekosten.

Check eerst je SPAM-folder eens, kans is groot dat je hem daar vindt.
Toch niet? Laat je ticket dan nog eens opsturen: https://consumer.paylogic.nl/tickets/

2. Line up & Programmatie

Als we de puzzel af hebben, vind je de timetable hier terug

Via een bericht op onze contact pagina. Bert, onze programmator, wordt dagelijks bestookt met zulke emails. Door tijdsnood kan hij niet op elk bericht antwoorden, maar hij leest ze wél allemaal! Als je wat meer in de kijker wil lopen, kan je altijd eens een promo-pack sturen naar Kennedylaan 6, 2288 Bouwel. PS: hij verkiest vinyl 😉

3. Praktisch op het festival

Met cash en via Bancontact (Maestro en Visa/Mastercard)
Er staat géén geldautomaat op het terrein.

Ja! Grote en kleine. Sommige zelfs met een usb-poort om je mobieltje weer wat jus te geven. Ze kosten tussen de €7 en €12. Probeer wel op te letten bij de instructies en maak een foto van jouw code, zodat je ’s avonds terug aan je spullen kan.

Jouw vriend(in) krijgt al het grootste geschenk ter wereld: liefde in ziekte en gezondheid. Daar kunnen wij moeilijk boven… Jullie zijn echter van harte welkom en gaan ongetwijfeld een toffe dag/weekend tegemoet!

Tot 12jaar zelfs gratis. Maar elk kind en jongere onder 16 dient wél ten allen tijde vergezeld te zijn van een wettelijke voogd.

We voorzien een aangepaste wc. En bij slecht weer zorgen we ervoor dat er een verharde pad is naar de belangrijkste plaatsen (podia, kassa, wc, food en bar)

Voel jij je met jouw vereniging geroepen om een camping te organiseren en zo een jarenlange samenwerking aan te gaan? Stuur dan even een mailtje naar info[at]clamotterock.be en we bekijken of er mogelijkheden zijn in de toekomst.

Puur voor de veiligheid. Er moest maar eens iemand over jouw tentje rijden, snap je? Overnachten in de wagen/bestelwagen staan we oogluikend toe.

Het Rode Kruis is van begin tot einde aanwezig. Als het even tegenzit, doe dan niet stoer en spreek meteen een hulpverlener aan.

Lees het huishoudelijk reglement er eens op na (link). Maar alle domme dingen mogen NIET, waaronder (maar niet beperkt tot): drugs, vuurwerk, alle vormen van wapens en gevaarlijke voorwerpen (ja ook deo is gevaarlijk), etenswaren en eigen drank, glaswerk, selfiesticks, stoelen, parasols en paraplu’s, huisdieren, BBQ’s, koelkasten, enzovoort

4. Vervoer

Tuurlijk: De festivalweide van Clamotte Rock bevindt zich op Oosterhoven in de nabijheid van de Herentalse steenweg te Herenthout. Het festivalterrein vindt u ter hoogte van speelgoedwinkel ‘Happyland’. Volg met je auto de juiste bewegwijzering.

Op de snelweg E313 Antwerpen-Luik neemt u afslag 21, richting Herenthout. Vanaf dan volgt u de bewegwijzering om gemakkelijk het festival te bereiken

Jij bent koning(in)! Niet alleen veilig (glaasje op ;-), maar ook uiterst ecologisch verantwoord. Omdat jullie dit zelf ook wel elk jaar beter en beter beseffen, breiden wij ook elk jaar meer en meer uit met onze fietsenparking. Inclusief parkeerwachters, verlichting én compresseureke voor uwe platte tuub.

Dichtstbijzijnde treinstation is dat van Herentals. Op het stationsplein kan u de bus nemen, die op wandelafstand van het festival een halte heeft. We verwijzen u graag door naar de websites van delijn.be en www.b-rail.be

Bus-poolen vinden we een top idee! Beter zelfs dan plane-pooling. Stuur even een e-mail naar info[at]clamotterock.be om jouw komst aan te kondigen, dan zorgen wij voor een parkeerplek dicht bij de inkom.

Gewoon de wegwijzers volgen met Parking vanaf de Herentalse Steenweg en daarna kom je de pijl KISS & RIDE tegen.

5. Allerlei

We zoeken steeds gemotiveerde mensen. Vul het formulier naar alle eerlijkheid in en wij nemen op tijd contact met jouw op.

Het is door mensen zoals jij dat wij kunnen blijven bestaan! Dankjewel! Stuur een mailtje naar geert[at]clamotterock.be en hij neemt contact met jou op.

Allereerst moet je jezelf abonneren op onze nieuwsbrief, maar ook de Facebook en Instagram pagina’s van Clamotte Rock delen het laatste nieuws!

Dat willen er veel, maar wij verzorgen nog met trots onze catering en food zones zelf. Met even verse ingrediënten en nóg meer liefde gemaakt 😉

Een team van 12 echte vrijwilligers, waar-vind-je-dat-nog, verenigd onder Hooifeestencomité vzw met maatschappelijke zetel te Kempenlaan 7, 2270 Herenthout.

6. Corona faq

Je ticket blijft geldig voor 2022. Hou dit goed bij! Iedereen met een e-ticket wordt persoonlijk gecontacteerd via email. De waarde van je ticket zal behouden blijven in 2022. Hoe dit praktisch in zijn werk gaat, verneem je persoonlijk via email op een later moment.
Iedereen die zijn ticket bijhoudt, krijg nog steeds van ons een voucher toegestuurd voor twee consumptiebonnen in 2022.
In 2022 doen we 3 dagen festival omdat de jubileumeditie van 2021 nog niet gevierd is kunnen worden. Aangekochte combi-tickets zullen geldig blijven voor vrijdag 27 en zaterdag 28 mei 2022. Voor donderdag 26 mei dient nog een apart ticket gekocht te worden.

Hou deze goed bij, deze blijft ook geldig voor 2022. Hang ze aan de koelkast of stop ze ergens veilig weg, want op vertonen van jouw ticket aan de bonnen kassa, ontvang jij jouw twee consumptiebonnen voor 2022.
In 2022 doen we 3 dagen festival omdat de jubileumeditie van 2021 nog niet gevierd is kunnen worden. Aangekochte combi-tickets zullen geldig blijven voor vrijdag 27 en zaterdag 28 mei 2022. Voor donderdag 26 mei dient nog een apart ticket gekocht te worden.

Jazeker, deze blijft ook geldig voor 2022. We sturen alle gratis gewonnen tickets in mei 2022 uit. Bij deze tickets krijg je echter geen gratis consumptiebonnen.

Deze blijft geldig en we versturen de vouchers in de week voor Clamotte Rock 2022. Schol!