Powered by Jeco Energies

FAQ & Praktisch info

Ben je op zoek naar informatie of een antwoord op je vraag? Via de thema’s hieronder vind je vast een antwoord. Heb je toch een onbeantwoorde vraag, formuleer je vraag dan op onze contactpagina.

Info

Clamotte Rock is ontstaan uit het vroegere Hooifeesten Festival en gaat dit jaar voor de 27e keer door. Het festival streeft naar variatie, betaalbaarheid, toegankelijkheid en bovenal gezelligheid. De affiche is niet in één vakje te stoppen. Rock, pop, hip hop, garage, techno, drum’n’bass, house, electro… Bands en dj’s mixen we naadloos in elkaar. Laat onze variatie u verrassen!

Wanneer?
Op vrijdag 10 mei bent u welkom tussen 17u00 en 01u30.
Op zaterdag 11 mei al welkom vanaf 13u30 tot 02u30

Waar?
Gps-adres: Oosterhoven, 2270 Herenthout
Festivalterrein Trees Clamotte

Parking?
Ja! Groot, gratis en grasgroen! Dit jaar met weer wat meer plaats voor de fiets.
Parking is vlak naast de festivalweide gelegen. We roepen iedereen op om zo veel mogelijk met de fiets te komen. Denk aan jouw en onze carbon footprint!

FAQ

1. Tickets

Die is al even bezig, dus haast je! Ticketshop

  • Hier op de website via Tickets
  • Bij de lokale voorverkooppunten: Dagbladhandels Papyrus in Nijlen, ’t Krantje in Herenthout.

Neen, er is geen camping bij het festival.

Je moet niet alles geloven wat ze zeggen. Kijk even in de Ticketshop. Daar staat per ticket de status. Als je nog een ticket kan bestellen, wacht dan niet te lang, want in de laatste jaren kunnen we steeds het bordje ‘uitverkocht’ uithangen.

Koop enkel je tickets via onze website. Als ze toch uitverkocht zijn, is de enige veilige weg om tickets over te kopen via Ticketswap. De laatste jaren zijn er geregeld gevallen van fraude vastgesteld, waardoor de kans bestaat dat je jouw geld kwijt bent en daarbovenop zelfs niet binnen mag op het festival.

Nee. Clamotte Rock betaalt in geen geval aangekochte tickets terug. Ook niet bij programmawijzigingen of als je ‘geen goei keel hebt’, ‘geen dansbenen hebt’ of omdat ‘Niels Destadsbader & Christoff dan toch niet komen, ondanks de vele geruchten die je hoorde’.

€35 voor vrijdag, €45 voor zaterdag en €63 voor een Combi Ticket. Online betaal je hierop nog een servicekost van €0.8 per ticket en 2.5% + btw over je hele order. Deze service fee gaat integraal naar See Tickets (Paylogic), het bedrijf dat de online ticketverkoop regelt.
In de Dagbladhandels Papyrus, ’t Krantje betaal je geen servicekosten.

Check eerst je SPAM-folder eens, kans is groot dat je hem daar vindt.
Toch niet? Laat je ticket dan nog eens opsturen: https://consumer.paylogic.nl/tickets/

Je kan je tickets tot en met 10 mei personaliseren en toewijzen aan een uniek email adres. Als je nog niet weet wie je meeneemt, hoe dan zeker je email met de bestelling goed bij. Hierin kan je doorklikken naar ‘personaliseren’.

2. Line up & Programmatie

Als we de puzzel af hebben, vind je de timetable hier terug

Via een bericht op onze contact pagina. Bert, onze programmator, wordt dagelijks bestookt met zulke emails. Door tijdsnood kan hij niet op elk bericht antwoorden, maar hij leest ze wél allemaal! Als je wat meer in de kijker wil lopen, kan je altijd eens een promo-pack sturen naar Kennedylaan 6, 2288 Bouwel. PS: hij verkiest vinyl 😉

3. Praktisch op het festival

Met cash en via Bancontact (Maestro en Visa/Mastercard)
Er staat géén geldautomaat op het terrein.

Ja! Grote en kleine. Sommige zelfs met een usb-poort om je mobieltje weer wat jus te geven. Ze kosten tussen de €7 en €12. Probeer wel op te letten bij de instructies en maak een foto van jouw code, zodat je ’s avonds terug aan je spullen kan.

Jouw vriend(in) krijgt al het grootste geschenk ter wereld: liefde in ziekte en gezondheid. Daar kunnen wij moeilijk boven… Jullie zijn echter van harte welkom en gaan ongetwijfeld een toffe dag/weekend tegemoet!

Tot 12jaar zelfs gratis. Maar elk kind en jongere onder 16 dient wél ten allen tijde vergezeld te zijn van een wettelijke voogd.

We voorzien een aangepaste wc, en speciale parkeerplaatsen dicht bij de inkom. Aan de main stage is er een verhoogd rolstoelpodium voorzien voor mensen met een beperking en hun begeleider.

Nee.
Voel jij je met jouw vereniging geroepen om een camping te organiseren en zo een jarenlange samenwerking aan te gaan? Stuur dan even een mailtje naar info@clamotterock.be en we bekijken of er mogelijkheden zijn in de toekomst.

Nee. Puur voor de veiligheid. Er moest maar eens iemand over jouw tentje rijden, snap je? Overnachten in de wagen/bestelwagen staan we oogluikend toe.

Het Rode Kruis is van begin tot einde aanwezig. Als het even tegenzit, doe dan niet stoer en spreek meteen een hulpverlener aan.

Lees het huishoudelijk reglement er eens op na. Maar alle domme dingen mogen NIET, waaronder (maar niet beperkt tot): drugs, vuurwerk, alle vormen van wapens en gevaarlijke voorwerpen (ja ook deo is gevaarlijk), etenswaren en eigen drank, glaswerk, selfiesticks, stoelen, parasols en paraplu’s, huisdieren, BBQ’s, koelkasten, enzovoort enzovoort

4. Vervoer

Tuurlijk: De festivalweide van Clamotte Rock bevindt zich op Oosterhoven in de nabijheid van de Herentalse steenweg te Herenthout. Het festivalterrein vindt u ter hoogte van speelgoedwinkel ‘Happyland’. Volg met je auto de juiste bewegwijzering.

Op de snelweg E313 Antwerpen-Luik neemt u afslag 21, richting Herenthout. Vanaf dan volgt u de bewegwijzering om gemakkelijk het festival te bereiken

Jij bent koning(in)! Niet alleen veilig (glaasje op ;-), maar ook uiterst ecologisch verantwoord. Omdat jullie dit zelf ook wel elk jaar beter en beter beseffen, breiden wij ook elk jaar meer en meer uit met onze fietsenparking. Inclusief parkeerwachters, verlichting én compresseureke voor uwe platte tuub.

Dichtstbijzijnde treinstation is dat van Herentals. Op het stationsplein kan u de bus nemen, die op wandelafstand van het festival een halte heeft. We verwijzen u graag door naar de websites van delijn.be en www.b-rail.be

Bus-poolen vinden we een top idee! Beter zelfs dan plane-pooling. Stuur even een e-mail naar info@clamotterock.be om jouw komst aan te kondigen, dan zorgen wij voor een parkeerplek dicht bij de inkom.

Gewoon de wegwijzers volgen met Parking vanaf de Herentalse Steenweg en daarna kom je de pijl KISS & RIDE tegen.

5. Allerlei

We zoeken steeds gemotiveerde mensen. Vul het formulier naar alle eerlijkheid in en wij nemen op tijd contact met jouw op.

Het is door mensen zoals jij dat wij kunnen blijven bestaan! Dankjewel! Stuur een mailtje naar geert@clamotterock.be en hij neemt contact met jou op.

Allereerst moet je jezelf abonneren op onze nieuwsbrief, maar ook de Facebook en Instagram pagina’s van Clamotte Rock delen het laatste nieuws!

Dat willen er veel, maar wij verzorgen nog met trots onze catering en food zones zelf. Met even verse ingrediënten en nóg meer liefde gemaakt 😉

Een team van 10-20 echte vrijwilligers, waar-vind-je-dat-nog, verenigd onder Hooifeestencomité vzw met maatschappelijke zetel te Kempenlaan 7, 2270 Herenthout.